SİVAS / MERKEZ - Gazi Anadolu Lisesi

Mrt

Farabi Gençlik Merkezi Tarafından Okulumuz Öğrencilerine Deneyap Atölyeleri hakkında seminer verildi.

Şbt

Okul Psikolojik Danışmanımız tarafından 11 ve 12. sınıflara Sınav Kaygısı ve Test Çözme Teknikleri konularında seminer verilmiştir.

Öğrencilerimizin sınava yönelik motivasyonu desteklenmiş, soru cevaplarla konular pekiştirilmiştir.

Şbt

Okul sporları genç kızlar grup müsabakalarını başarıyla geçerek Türkiye yarı finallerine yükseldik.

Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Kurumumuzda uzun yıllar hizmet veren yardımcı çalışanlarımız Hasan BULUT ve Zülgani CEYLAN, 2023 yılında emekli oldular.

Kendilerine kurumumuza verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, hayatlarının bundan sonraki döneminde sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı ilk dönemi sona erdi.

Öğrencilerimiz yıl boyunca verdikleri emeklerin karşılığını karneleriyle aldılar.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

12. Sınıf Öğrencilerimiz Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kampüsü'ne ziyarette bulundu.

Tanıtım ve bilgilendirmenin ardından Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Doğa Bilimleri Fakültesi, Tarım ve Teknoloji Fakülteleri laboratuvarları gezildi ve çalışmalar, projeler hakkında bilgiler alındı.

Ock

ETKINLIK HAFTASI kapsamında okulumuzdan mezun öğrencilerinde bulunduğu Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğrencileri tarafından açılan Karma Resim Sergisi'ne okulumuz öğrencileri ve görsel sanatlar dersi zümresi katılım sağladı.

Ara

Okul Psikolojik Danışmanımız/Rehber Öğretmenimiz Emine Yücel öğrencilerimize Psikolojik Sağlamlık ve İletişim konulu seminerler vermiştir.

Öğrencilere beyin fırtınası yaptırarak konuyla ilgili bilgilerini ölçmüş sonrasında çeşitli bilgiler sunmuştur.

Seminer sonunda soru-cevap yapılarak bilgiler pekiştirilmiştir.

Ara

Kızılay kuruluşu ilgili birim yetkilileri; kan bağışı, kök hücre gönüllülüğü ve kurum hakkında bilgiler vermiştir.

Öğrencilerin soruları yanıtlanarak merak edilen konular aydınlatılmıştır.

Yetkililere teşekkür ediyoruz.

Ara

Pansiyonlar arası yapılan voleybol turnuvasından öğrencilerimiz kupayla döndü.

Öğrencilerimizi ve ilgili öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarımızın devamını diliyoruz.

Ara

Okulumuza Sivil Savunma Uzmanı davet edilerek hem meslek tanıtımı yapılmış hem de öğrenci ve öğretmenlere yönelik ''Afet Farkındalık Programı'' düzenlenmiştir.

Programın son günü deprem tatbikatı yapılarak deprem bilinci arttırılmaya çalışılmıştır.

2023-2024 OKUL AİLE BİRLİĞİ VE VELİ TOPLANTISI YAPILDI.