SİVAS / MERKEZ - Gazi Anadolu Lisesi

Millî Eğitim Müdürümüz Necati Yener, Okulumuzu ziyaret ederek okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz ile bir araya geldi.

Okul binamız ve çevresinde incelemelerde bulunan Yener, idarecilerimizden okulda yürütülen proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra öğretmenlerimiz ile bir araya geldi,  görüş, öneri ve talepleri dinledi. Millî Eğitim Bakanlığınca, kamuoyunun görüşüne sunulan; "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı hakkında öğretmenler ile görüş alışverişinde bulundu, "Bakanlığımız tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan bu çalışma programı, öğrenci merkezli bir program olup, öğrencilerimizin daha aktif rol oynayacağı, eğitici ve öğretici birçok yeniliğin olduğu, sade ve anlaşılması kolay bir çalışmadır. 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ni iyi anlamalı ve iyi anlatmalıyız." dedi.

Okulumuzun yeni oluşturulan idari kadrosu ile de fikir alışverişinde bulunan Milli Eğitim Müdürümüz, idarecilerimize görevlerinde başarılar dileyerek, okulumuza

yapmış olduğu ziyareti tamamladı.

02-05-202402-05-202402-05-202402-05-2024

Yayın: 02.05.2024 - Güncelleme: 02.05.2024 22:11 - Görüntülenme: 181