SİVAS / MERKEZ - Gazi Anadolu Lisesi

Ekm

PSİKOLOJİK DANIŞMANIMIZ EMİNE YÜCEL 9.SINIF ÖĞRENCİLERİNE REHBERLİK SERVİSİ' Nİ TANITTI.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Halil KURT ve Şube Müdürümüz Mehmet BAŞÇİL okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Müdürlerimiz öğrencilerle sohbet etmiş ve okulumuzda incelemelerde bulunmuşlardır.

Müdürlerimize teşriflerinden ötürü teşekkür ederiz.

Erkek Voleybol Takımımızdan Galibiyet

Ekm

OKULUMUZDA KİTAP OKUMA SAATİ GEREÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)'in doğum yıldönümü vesilesiyle, "PEYGAMBERİMİZ ve GÜZEL AHLAK"  konulu proğram yapılmıştır.

Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Cemal AĞIRMAN  konuşmacı olarak katılmıştır.

MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI

Eyl

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 4-8 Eylül 2023  ''Öğretmen Mesleki Çalışma Haftası'' tamamlanmıştır.

Eyl

Tayini çıkan öğretmenlerimize Okul Müdürümüz Mustafa SARI tarafından plaket takdimi yapıldı.